søndag 18. juli 2010

Badenymfen

Den siste uka har det vært lite blogging. Noe som kommer av at aktivitetsnivået har vært veldig lavt. Det har vært mye regn, noe som resulterer i inne vær. Men nå satser vi på at været forbedrer seg, og at det forhåpentligvis kommer god vær. (Ikke at jeg har noen tro på det men...)
I går (lørdag) så var det forholdsvis godt vær, og da fant familyen ut at vi skulle dra på bading på Gyllvatne. Det var ikke sydentemperatur i vannet, men bading ble det til tross for litt skrik og vræl over temperaturen på vannet.
Bella, Sofus og Chanel var selvfølgelig også med, og bade det gjorde de alle. Dette var Bellas aller første svømmetur, og jeg ble utrolig stolt av henne. Etter at hun hadde kommer på land etter jomfruturen, så ropte jeg på henne og tenke at aldri i verden om hun hopper ut i vannet bare for at jeg roper på henne. Men til min store overraskelse så gjorde hun akkurat det. Hoppet i vannet og svømte til meg. Gjett om jeg var en stolt mor da!! Så nå blir det forhåpentligvis flere badeturer framover.

1 kommentar:

Vibeke sa...

Herlig :-) Thea er heller ikke redd for vann, hun elsker å vasse.